Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς



Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών μας φίλων τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς.
Στην εισαγωγική του ομιλία ο  π. Γεώργιος καλωσόρισε τα παιδιά ,τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη ,τονίζοντάς τους ότι η Εκκλησία είναι η στοργική μητέρα και η κιβωτός της σωτηρίας όλων μας.
Στην συνέχεια παρουσίασε τα στελέχη που θα βοηθήσουν το έργο της κατήχησης, έγινε η κλήρωση ενός ποδηλάτου και δόθηκαν σχολικά είδη στα παιδιά ,κεράσματα και το ετήσιο πρόγραμμα των συναντήσεων.
Ακολούθως έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση της Ν.Ε.Ο. με τη  συμμετοχή πολλών εγγεγραμμένων νέων αλλά και νέων μελών.
Μετά την τέλεση του αγιασμού ο υπεύθυνος Ιερέας ευχαρίστησε όλους τους νέους και νέες για την συμμετοχή τους και  παρουσίασε κι ευχαρίστησε τον διακεκριμένο ομιλητή                κ Ιωάννη Παναγιωτόπουλο Λέκτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών , ο οποίος ανέπτυξε το θέμα <Ο έλεγχος του εαυτού μας και η κρίση των συνανθρώπων μας>
Ακολούθησε κέρασμα για όλους και  ανανεώθηκε η συνάντηση της Ν.Ε.Ο. για την Κυριακή 23/11/2014 ώρα 07:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο. 
Μετά τελέσθηκε δέηση  στον Ιστορικό  Ιερό Ναό των Ασωμάτων του 10ου αι. μ.Χ. υπέρ υγείας όλων των μελών της ομάδος .