Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Προσκύνηση Ιερών Λειψάνων ´Αγιου Γεωργίου

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 κατά τη διάρκεια του Κατανυkτικού Εσπερινού στον Iερό Nαό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού τέθηκε σε προσκύνηση προς ευλογία των πιστών το θαυματουργό ιερό λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τροπαιοφόρου Γεωργίου.Ο αιδεσιμολογιώτατος κομιστής της ευλογίας Πατήρ Εμμανουήλ Ραπτάκης ανεφέρθη στο βίο του Αγίου και στο πως η Ιερά λειψανοθήκη βρέθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Νικαίας από της αλησμόνητες πατρίδες και συγκεκριμένα από την Καισάρεια της Καππαδοκίας.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΑΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΗΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΑΠΤΑΚΗΣ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κατανυκτικός Εσπερινός και Προσκύνηση Τίμιου Ξύλου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

Χαιρετισμοί της Παρασκευής 21 Μαρτίου

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 μ.μ. ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΑΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ.

Η εορτή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΝΑΟΥ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ,ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΡΑΤΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ.

Θεία Λειτουργία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολήτη μας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΑΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ  κ.ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΕ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ