Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Διαρκής η στήριξη των απόρων στην Ι.Μ. Νικαίας

Το χριστεπώνυμο πλήρωμα της μεγαλωνύμου ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού ευλόγησε την Τετάρτη 12 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ο οποίος χοροστάτησε στον Εσπερινό και έψαλλε με τους ευσεβείς χριστιανούς την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.
Στο σύντομο κήρυγμά του μίλησε για την ευεργετική παρουσία της Παναγιάς μας στη ζωή κάθε χριστιανού και τόνωσε τους πιστούς λέγοντάς τους ότι, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε η μόνη ασφαλής προστασία  είναι η εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουμε  στο Σωτήρα Κύριό μας.
Στη συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού διένειμε σε άπορες οικογένειες της ενορίας δέματα ειδών διατροφής και προσωπικής καθαριότητος, στα πλαίσια της προγραμματισμένης μηνιαίας στήριξης .
Τους διαβεβαίωσε πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζει για εκείνους συνεχώς τα είδη διατροφής που χρειάζονται και τους κάλεσε να λειτουργηθούν και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.