Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως



Από χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας στις πανέμορφες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Στεφάνη Βοιωτίας.

Τα αγόρια της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου Δημοτικού και Γυμνασίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, προκειμένου να ευχηθεί και να ευλογήσει την διαμονή τους αλλά και να πληροφορηθεί λεπτομερώς από τους υπευθύνους για τη διεξαγωγή της Κατασκηνωτικής Περιόδου.

Μετά την πρωινή προσευχή στο φυσικό προσευχητάρι υπό την σκέπη του Εσταυρωμένου Χριστού μας και την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, οδηγήθηκαν όλοι στην τραπεζαρία, όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό –το πρώτο από τα 5 γεύματα της ημέρας-.

Τα παιδιά γεμάτα παλμό, ενθουσιασμό και αυθορμητισμό τραγούδησαν και καλωσόρισαν τον Ποιμενάρχη και Πατέρα τους, ο οποίος τούς προσέφερε δώρα ευχόμενος από καρδίας φώτιση Θεού, ψυχική και σωματική υγεία, αγάπη προς την ένδοξη Πατρίδα μας, και τιμή προς τους γονείς που τους έφεραν στον κόσμο.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Αρχηγούς, τους ομαδάρχες, τα στελέχη και όλους τους εθελοντές για τη διακονία αυτή στη νεότητα της τοπικής Εκκλησίας.