Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της Γεννήσεως του Σωτήρα Χριστού μετέφερε στους συνανθρώπους μας ο π.Γεώργιος τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου που είχαν συγκεντρωθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Πολιούχων Κορυδαλλού.


200 και παραπάνω άπορες οικογένειες που ενισχύονται σε μόνιμη βάση από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, προσήλθαν για να λάβουν χρηματικά βοηθήματα, δέματα ειδών διατροφής, φάρμακα και βέβαια δώρα για τα μικρά τους παιδιά.

 Με τη βοήθεια του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας και Κορυδαλλού κ.Αλεξίου επιτελείται σταθερά το θεάρεστο αυτό έργο ανακουφίζοντας δεκάδες περιπτώσεων συνανθρώπων μας που υποφέρουν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.

 Στη συνέχεια ο π.Γεώργιος προσκάλεσε όλους και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά στη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία που θα ιερουργήσει ο Ποιμενάρχης μας για να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

  Μετά ο Σεβασμιώτατος θα ακούσει τα κάλαντα από τα παιδιά και θα τους μοιράσει δώρα.

Επίσης απηύθυνε πρόσκληση για τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα όπου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Πέτρου Ράλλη 247-Νίκαια) θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας και θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη το επιτελεσθέν έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας σ'όλους τους τομείς.


Στη διανομή δεχθήκαμε την επίσκεψη αλλά και την  έμπρακτη στήριξη σε τρόφιμα και παιχνίδια από τη Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών που συμπαραστέκεται στο έργο της ενορίας μας.