Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Νεανικής ομάδας Ταξιαρχών Κορυδαλλού

Με την ευλογία του Θεού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου των συναντήσεων της Νεανικής Ενοριακής Ομάδας.
Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Νικαίας  Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παναγόπουλος τέλεσε τον Αγιασμό και στη συνέχεια ομίλησε εμπνευσμένα με θέμα  «Ο Σταυρός του Κυρίου μας και ο προσωπικός μας Σταυρός».
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα μέλη παρακολούθησαν την ομιλία η οποία φώτισε και βοήθησε τη σκέψη όλων.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους πατέρες της Εκκλησίας και τη διδασκαλία τους για τον Τίμιο Σταυρό ενώ τονίστηκε πως για να σηκώσουμε το δικό μας σταυρό πρέπει να απαρνηθούμε το εγώ μας ,τον εαυτό μας και να εμπιστευθούμε τον Σωτήρα Κύριό μας που σταυρώθηκε για τη δική μας σωτηρία . 
Στο τέλος ο ομιλητής μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Νικαίας κ. Αλεξίου προτρέποντας όλους να παραμείνουν στην αγκαλιά της Εκκλησίας που είναι η κιβωτός της σωτηρίας.