Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣ

Με πολλή αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά το ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο στήριξε και πάλι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου τους ενορίτες που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται με ποικίλα οικονομικά προβλήματα.

Στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού συγκεντρώθηκαν κάθε ηλικίας άνθρωποι για να λάβουν ενισχυμένη Χριστουγεννιάτικη ευλογία από τα χέρια του Ποιμενάρχου τους Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας και Κορυδαλλού κ. Αλεξίου. Το δέμα περιείχε όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής και καθαρισμού, ενώ στα μικρά παιδιά δόθηκαν γλυκίσματα.

Να σημειωθεί ότι το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας συντηρεί πάνω από 250 άπορες οικογένειες σε μηνιαία βάση όλο το χρόνο και καταβάλλει ουσιαστικές προσπάθειες να καλύψει τις πολλαπλές ανάγκες τους. 

Στο έργο αυτό που στερεώνει η Χάρις του Θεού έχουμε τη βοήθεια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του Προνοιακού έργου όλης της Μητροπόλεως και τη συμπαράσταση ευσεβών Χριστιανών που προσφέρουν με πολλή διάκριση και αγάπη είδη διατροφής σε μηνιαία βάση.
Θα σεβαστούμε την επιθυμία τους να μην προβάλουμε τα ονόματά τους˙, τα γνωρίζει ο Θεός κι εμείς τους ευχόμαστε να έχουν συνεχή την ευλογία Του και σταθερή Υγεία και Μακροημέρευση.

Αξίζει να επαινέσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες των καλών συνεργατών μας που αφιερώνουν το χρόνο τους και προσφέρουν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο έργο της Ενορίας. Ο Θεός να τους ενισχύει!