Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2014


Απο την προσκυνηματική εκδρομή

Η ενορία των Παμμεγιστων Ταξιαρχών με τον Πατέρα Αλέξανδρο Λεωτσινίδη πραγμματοποίησε στις 17-10-2014 την τριήμερη προσκυνηματικη εκδρομή στην Παναγία Σουμελά - Βέροια - Νάουσα και Εδεσσα.
Παραθέτουμε φωτογραφίες απο την επίσκεψη μας.










Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς



Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών μας φίλων τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς.
Στην εισαγωγική του ομιλία ο  π. Γεώργιος καλωσόρισε τα παιδιά ,τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη ,τονίζοντάς τους ότι η Εκκλησία είναι η στοργική μητέρα και η κιβωτός της σωτηρίας όλων μας.
Στην συνέχεια παρουσίασε τα στελέχη που θα βοηθήσουν το έργο της κατήχησης, έγινε η κλήρωση ενός ποδηλάτου και δόθηκαν σχολικά είδη στα παιδιά ,κεράσματα και το ετήσιο πρόγραμμα των συναντήσεων.
Ακολούθως έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση της Ν.Ε.Ο. με τη  συμμετοχή πολλών εγγεγραμμένων νέων αλλά και νέων μελών.
Μετά την τέλεση του αγιασμού ο υπεύθυνος Ιερέας ευχαρίστησε όλους τους νέους και νέες για την συμμετοχή τους και  παρουσίασε κι ευχαρίστησε τον διακεκριμένο ομιλητή                κ Ιωάννη Παναγιωτόπουλο Λέκτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών , ο οποίος ανέπτυξε το θέμα <Ο έλεγχος του εαυτού μας και η κρίση των συνανθρώπων μας>
Ακολούθησε κέρασμα για όλους και  ανανεώθηκε η συνάντηση της Ν.Ε.Ο. για την Κυριακή 23/11/2014 ώρα 07:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο. 
Μετά τελέσθηκε δέηση  στον Ιστορικό  Ιερό Ναό των Ασωμάτων του 10ου αι. μ.Χ. υπέρ υγείας όλων των μελών της ομάδος .