Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ,Πολιούχων του Δήμου Κορυδαλλού,Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας και Κορυδαλλού κ. ΑΛΕΞΙΟΣ την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου εορτή της Θείας Γεννήσεως του Σωτήρος και Λυτρωτού Ημών Ιησού Χριστού.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ευλαβέστατοι Χριστιανοί κάθε ηλικίας προσέρχονταν στον Ιερό Ναό για να ακούσουν τους υπέροχους ύμνους των Χριστουγέννων που απέδωσαν με εξαιρετική πιστότητα οι χοροί του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του Χοράρχου και Πρωτοψάλτου κ. Ευαγγέλου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας διαβάστηκε όπως και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, η Χριστουγεννιάτικη Ποιμαντορική Εγκύκλιος ( η οποία παρατίθεται ολόκληρη παρακάτω).

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα πνευματικά του παιδιά και τόνισε την εμπιστοσύνη που πρέπει κάθε Χριστιανός να δείχνει στην Αγία μας Εκκλησία η οποία παιδαγωγεί εν Χριστώ τον άνθρωπο και τον οδηγεί από τη γη στον ουρανό.

Παράλληλα  έδωσε μηνύματα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας για την γαλήνια πορεία της ζωής μας,στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.


Τέλος απηύθυνε πρόσκληση για την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Π.Ράλλη 247 -Νίκαια) που θα γίνει η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας  και η παρουσίαση του επιτελεσθέντος έργου σε όλους τους τομείς.










ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!