Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

2η εθελοντική αιμοδοσία για το καλό των συνανθρώπων μας από τις ωραιότερες πράξεις αγάπης στον διπλανό μας

Την Κυριακή των Βαΐων 13/04/2014 μετά τη Θεία Λειτουργία και μέχρι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η 2η εθελοντική αιμοδοσία που στηρίχτηκε σε μια ιδέα της νεανικής ομάδας της ενορίας. Την εκδήλωση αυτή ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας και Κορυδαλλού κ.Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους νέους που προσήλθαν, να είναι πάντοτε χαρούμενοι και υγιείς επαινώντας τους για αυτή την προσφορά αγάπης.
Όλοι οι αιμοδότες έλαβαν ευλογία την Εικόνα του Νυμφίου Χριστού και την αναστάσιμη λαμπάδα τους.
Η Ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου <Άγιος Σάββας> εντυπωσιάστηκε από την συμμετοχή τόσων νέων παιδιών.
Τους εθελοντές αιμοδότες τα στελέχη του Νοσοκομείου <Άγιος Σάββας >και όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας , ευχόμενοι
Καλή Ανάσταση.!!!




Έγινε πλέον θεσμός η Αιμοδοσία στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας και λειτουργούν πέντε Τράπεζες Αίματος. Έτσι με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ Αλεξίου ξεκίνησε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών- Πολιούχων Κορυδαλλού, την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014. 
Ο Σεβασμιώτατος ενθουσιασμένος από την συμμετοχή των νέων, ευχήθηκε σε όλους τους εθελοντές να έχουν την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου και τους συνεχάρη για αυτή τους την πρωτοβουλία και για τον αλτρουισμό τους.
Τόσο την πρώτη φορά όσο και σήμερα, η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και η δημιουργία τράπεζας αίματος έχει γίνει πλέον πραγματικότητα στην ενορία αυτή.