Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δράσεις που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Παμμεγιστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού

Εκτός των καθιερωμένων ποιμαντικών δραστηριοτήτων και των διατεταγμένων ιερών ακολουθιών ενόψει του Αγίου Πάσχα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού πραγματοποιούνται και οι παρακάτω δράσεις

Α. Όλη αυτή την εβδομάδα πριν από το Πάσχα τελούνται καθημερινά προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες για τον εκκλησιασμό των μαθητών των σχολείων της ενορίας μας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας όλα τα παιδιά λαμβάνουν εκτός από την πνευματική ευλογία,δώρα και γλυκίσματα. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μαθητών που θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό μας θα ξεπερνά τα 1.500 παιδιά.
Β. Την Παρασκευή 11/04/2014 , 235 άπορες εγγεγραμμένες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα θα προσέλθουν στον Ναό μας και θα λάβουν την καθιερωμένη μηνιαία βοήθεια που για αυτή τη φορά λόγω των εορτών του Πάσχα θα είναι αυξημένη.
Κάθε οικογένεια θα λάβει όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής,τα μικρά παιδιά λαμπάδες και γλυκίσματα και συγκεκριμένες περιπτώσεις απόρων θα βοηθηθούν και με χρήματα.
Γ. Την Κυριακή των Βα'ί'ων 13/04/2014 μετά τη Θεία Λειτουργία και μέχρι το μεσημέρι πραγματοποιείται η 2η εθελοντική αιμοδοσία που στηρίχτηκε σε μια ιδέα της νεανικής ομάδας της ενορίας. Την εκδήλωση αυτή θα ευλογήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας και Κορυδαλλού κ.Αλέξιος.