Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

‘’ ΝΗΣΤΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ’’
ως θέμα ανέλυσε και ανέπτυξε με φωτεινές διαφάνειες ο καθηγητής Ιατρός Γαστρεντερολόγος κ.Γεώργιος Πουλιανός την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Πολιούχων Κορυδαλλού.

 Στην προγραμματισμένη συνάντηση της Νεανικής Ενοριακής Ομάδας συγκεντρώθηκαν δεκάδες νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ομιλία του προσκεκλημένου Ιατρού.

Εγινε αναφορά στον τρόπο ζωής του σύγχρονου  ανθρώπου συγκριτικά με τον τρόπο ζωής που προτείνει η Εκκλησία παιδαγωγώντας και στηρίζοντας τον άνθρωπο.

Στη συνέχεια ο Αιδεσιμολογιώτατος Εφημεριος του Ι.Ναού π.Αλέξανδρος ανέπτυξε επίκαιρη Χριστουγεννιάτικη ομιλία  και έθεσε προβληματισμούς για τον τρόπο που εορτάζει ο καθένας μας τα Χριστούγεννα .

Ο Αιδεσιμολογιώτατος π.Γεώργιος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας και Κορυδαλλού κκ ΑΛΕΞΙΟΥ,ευχαρίστησε τους ομιλητές και τους ακροατές , ευχόμενος την εξ ύψους Θείαν αντίληψιν και βοήθειαν επί πάντας και ανανέωσε την συνάντηση για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ώρα 6 μ.μ. για την κοπή της καθιερωμένης Αγιοβασιλόπιτας των νεανικών ομάδων της Ενορίας.

Παράλληλα προσκάλεσε όλους στην κοπή της  Βασιλόπιτας  της Μητροπόλεως Νικαίας (Π.Ράλλη 247 Νίκαια ) τη Δευτέρα  2 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 6.00  μ.μ. όπου θα γίνει απολογισμός του επιτελεσθέντος έργου .

Στη συνέχεια δόθηκε και το πρόγραμμα των συναντήσεων της  Νεανικής Ενοριακής  Ομάδος για το πρώτο εξάμηνο του 2017.